Tarieven

U bepaalt zelf de invulling van de tijd voor uw voeten! Een kennismakingsgesprek van 30 minuten is vrijblijvend en kosteloos.

Bij de intake verzoek ik u uw verzekeringspasje en ID-kaart mee te nemen. Na de intake ontstaat er een behandelovereenkomst waarbij het belangrijk is dat u kennis heeft genomen over mijn privacyverklaring en algemene voorwaarden.

Als zorgverlener ben ik verplicht uw persoonsgegevens en voortgang van de behandelingen in een medisch dossier te verwerken en deze 15 jaar te bewaren. Ik werk  als therapeut volgens de beroepscode van het RBCZ en als medisch pedicure volgens de code van Provoet waardoor ik een geheimhoudingsplicht heb.

Voor mensen met een uitkering is de vergoeding in overleg

Voor een volledig overzicht van de behandelingen kunt u eenvoudig de tarievenkaart als pdf bestand downloaden: TARIEVENKAART2018

meer info over vergoedingen: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding

*Sommige behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar mits u aanvullend bent verzekerd .CHECK UW POLISVOORWAARDEN. Tijd voor je voeten staat ingeschreven bij Provoet, ProCert, FAGT en RBCZ. 

lid :308453

lid: 11472

lid: 12509

lid: 309331R

 

 

 

Behandeling volgens afspraak.
Afspraken kunnen 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden. Zonder annulering wordt de gereserveerde behandeltijd in rekening gebracht.

Betaling
Betaling dient contant of per PIN te worden voldaan na iedere behandeling. In overleg kan er betaald worden op rekening en ontvangt u een factuur die binnen 14 dagen betaald dient te worden.

*In de loop van 2018 is er ook de mogelijkheid om online te betalen via deze website.

Privacy verklaring
Ik doe mijn best om uw privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat ik:

  • zorgvuldig omga met uw persoonlijke en medische gegevens,
  • er voor zorg dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens

Als uw behandelend therapeut heb ik als enige toegang tot de gegevens in uw dossier.
Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim) en werk volgens de beroepscode van RCBZ als CAM therapeut en van ProVoet als Medisch pedicure.
Download hier de hele verklaring: PrivacyPolicy_Tijdvoorjevoeten

Algemene Voorwaarden
In de praktijk Tijd voor je voeten wordt gewerkt volgens de Algemene Voorwaarden van de Uiterlijke Verzorgingsbranche. Download pdf:  Algemene Voorwaarden