Voetverzorging

De basis van mooie, gezonde voeten is natuurlijk een goede verzorging.

Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Of u nu veel zit, staat of loopt. Het hele gewicht van uw lichaam komt namelijk op uw voeten neer en als uw voeten pijn doen kan ook ongemerkt uw houding veranderen. Daardoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan. Preventief uw voeten laten verzorgen is dus voor iedereen van belang.

Tijd voor uw voeten
U bepaald zelf de tijd voor uw voeten. De tijd is afhankelijk van de wensen en de conditie van de voeten. Het is mogelijk een behandeling bij u thuis te verzorgen voor een iets hoger tarief.

Intake
Bij de eerste behandeling hoort een korte intake en een klein voet onderzoek.
Mensen die door hun gezondheid een verhoogd risico op infectie’s hebben  zullen een uitgebreid voetonderzoek ontvangen met een uitgebreide anamnese. Hierdoor zal de 1e behandeling altijd minimaal 60 minuten in beslag zal nemen.

Specialisatie
Mijn basis kennis is aangevuld met de module voor het verzorgen van risicovoeten. Ik ben gespecialiseerd in het verzorgen van de voeten van mensen met diabetes en/of reuma.
Mensen met diabetes en/of  reuma dienen hun verwijzing van de huisarts mee te nemen.

Informatie voor mensen met diabetes: Informatie voetzorg 2015 diabetes patiënten

Behandeling Basis van 30 minuten bestaat uit

  • De verzorging van nagels en nagelomgeving (nagelwallen)
  • Een keuze uit; het verwijderen van overtollig eelt, of likdoorns of behandeling van kloven en eeltranden

De behandeling wordt afgesloten met een korte ontspannende voetmassage.

Meer tijd voor uw voeten
U kunt deze behandeling uitbreiden door meer tijd voor uw voeten te reserveren waardoor er meer aandacht is voor alle probleem gebieden. Verder kunt u extra tijd reserveren voor het scrubben van de voeten, het lakken van de nagels en een uitgebreidere voetmassage.

Reacties zijn gesloten.