Privacy en wetgeving 2018

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU.

De Algemene verordening gegevensbescherming legt meer verantwoordelijkheid bij mij als ondernemer en zorgverlener om aan te tonen dat ik aan de privacyregels voldoe. Dit heet de verantwoordingsplicht.

 

Dit betekent dat ik een uitgebreide privacyverklaring dien te hebben, een verwerkingsregister moet bijhouden, voor de juiste beveiliging dien te zorgen en iedereen goed moet informeren, op een transparante manier over het verwerken van de persoonsgegevens. Verder dien ik voorbereid te zijn op eventuele controle van de autoriteit van persoonsgegevens.

Ik doe mijn best om uw privacy te waarborgen.
Dit betekent onder meer dat ik:

  • Zorgvuldig omga met uw persoonlijke en medische gegevens,
  • Er voor zorg dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens, door middel van. o.a. wachtwoorden in mijn systemen en computer
  • Overeenkomsten afsluit en duidelijke afspraken maak met andere verwerkers van uw persoonsgegevens, zoals o.a. Treatwell, Google en Podotherapeuten

Ik heb een geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim) volgens de beroepscode van therapeuten van het RCBZ en medisch pedicures van ProVoet.

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelende therapeut/ zorgverlener, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht, opgelegd door de WGBO. Uw dossier bevat aantekeningen over uw gezondheidstoestand en gegevens over de uitgevoerde onderzoeken en behandelingen. Dit dossier bewaar ik volgens het wettelijke termijn van 15 jaar. U heeft het recht tot inzage, u mag registratie weigeren en gegevens laten verwijderen. Soms kan een weigering van registratie van persoonsgegevens ertoe leiden dat ik u niet meer kan behandelen omdat het in strijd is met de wet.

Ik dien als ondernemer te kunnen aantonen dat mijn klanten toestemming hebben gegeven voor het verwerken van hun persoonsgegevens. Dit kan betekenen dat ik een handtekening nodig heb voordat wij de behandeling starten.

Als er vragen zijn over de nieuwe wetgeving of er is behoefte aan meer informatie over hoe ik omga met de persoonsgegevens neem dan contact met mij op: helmy@tijdvoorjevoeten.nl of bel 06 28 20 43 72

Download Privacyverklaring 2018: Privacy_TVJV

Gepost in Geen categorie | Plaats een reactie

NIEUWS 2018

2013-12-19 23.12.49

NIEUW in 2018

  • Tarief stijging 1.5 %
  • Tarief daling op ontspannen voetmassage
  • Inloopspreekuur op vrijdag
  • online voetentraining
  • 10% korting bij vooruitbetalingen
  • openingstijden aangepast

Lees verder

Gepost in Geen categorie | Plaats een reactie

online training scheve grote teen

Volg de training voor de Hallux Valgus en….

  • Je grote teen gaat rechter staan
  • Je loopt weer fijn
  • Schoenen kopen wordt makkelijker
  • Je voeten worden smaller en mooier
  • Je hele houding verbetert
  • Je hebt geen koude voeten meer

Online training scheve teen

Gepost in Geen categorie | Plaats een reactie

Korte consulten op de IT Beurs in Houten 18 november 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ITBeurs_download

Op zaterdag 18 november 2017 

korte consulten tegen een kleine vergoeding
bij de stand van Stichting FuDaRe

Via bijgaande link ontvangt u € 7,- korting op de entree

klik hier voor de korting : Relatiekorting

Gepost in Geen categorie | Plaats een reactie

Klantenserivce & klachtenbemiddeling

imagesHeeft u suggesties voor verbetering of bent u ontevreden m.b.t. een behandeling. Alle opmerkingen en feedback zijn welkom.  U kunt uw opmerkingen doorgeven:

  • per mail: helmy@tijdvoorjevoeten.nl
  • telefoon: 06 28 20 43 72

Mocht u niet tevreden zijn over de manier waarop uw suggestie of klacht wordt behandeld, dan is er een mogelijkheid om ondersteuning te vragen aan een klachtenfunctionaris.

Tijd voor je voeten maakt gebruik van de klachtenfunctionaris van Quasir

logo Quasir voor op website

Klachtenbemiddeling aanvragen

Gepost in Geen categorie | Plaats een reactie

Stichting Zorggeschil

Zorggeschil-Logo-1000x288Een geschil met een zorgaanbieder is altijd erg vervelend omdat het vaak om gevoelige zaken gaat. Mocht u onvrede hebben met een arts, verpleger, therapeut of een andere zorgaanbieder en heeft u het bespreekbaar gemaakt maar komt u er niet uit? Dan heeft u recht op bemiddeling van een onpartijdige klachtenfunctionaris welke u door uw zorgaanbieder krijgt toegewezen.

Lees verder

Gepost in Geen categorie | Plaats een reactie

De Geschillencommissie

logo_geschillencommissie_klOnafhankelijk, onpartijdig en deskundig

De Geschillencommissie staat garant voor een onpartijdige afhandeling van de geschillen. Ze voldoet aan de daaraan gestelde nationale en internationale standaarden. Elke sector heeft een eigen Geschillencommissie, omdat er specifieke kennis van de sector nodig is voor een goede beoordeling.

Elke geschillencommissie bestaat uit drie leden: een door de Geschillencommissie aangezochte voorzitter (een jurist die ervaring heeft met rechtspraak), daarnaast wordt een lid voorgedragen door uw brancheorganisatie en een door een consumentenorganisatie. Alle leden worden door het bestuur van de Geschillencommissie benoemd en zijn volstrekt onafhankelijk en onpartijdig.

Klachten?

Lees verder

Gepost in Geen categorie | Plaats een reactie

DUO Behandelingen – Voeten & Lichaam 10% korting

relex1Tijd voor je voeten werkt samen met  La Prana Massage en biedt dit najaar duo behandelingen aan op speciale verwen zaterdagen.

2 behandelingen p.p

totaal 2,5 uur

10 % korting, goodiebag en koffie/thee met gebak

€138,60 p.p.

Lees verder

Gepost in Geen categorie | Plaats een reactie

Week 5 – GEEN tijd voor je voeten wel een DETOX recept

voeten_At-home-detox-foot-soak-recipe DETOX voetbad

Heerlijke ontspanning en reiniging

 

 

bron: Wellness Mama

 

Nodig:

Lees verder voor het maken van het voetbad Lees verder

Gepost in Geen categorie | Plaats een reactie

Voetbad met Mosterdzaad – verlicht verkoudheid

voetbadVoetbad met Mosterdzaad

Mosterdzaadjes vanouds in warme voetbaden gebruikt tegen bronchitis en verkoudheid. In dit recept is bovendien eucalyptusolie toegevoegd

Lees verder

Gepost in Geen categorie | Plaats een reactie